Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
#underåpenhimmel

#underåpenhimmel

4.mai er 4H sin dag. Den markerer vi hvert år med "under åpen himmel" arrangement.

Det enkle er ofte det beste!

Små turer gir store opplevelser – og det enkle kan ofte være det beste. Finn et fint sted i nærheten av der du bor, overnatt i skogen, på fjellet eller i din egen hage.
4H-erne har gjennom årene valgt mange kreative løsninger for å sove ute; en enkel madrass på terrassen, en hengekøye mellom trærne i hundremeterskogen eller et telt på trampolinen har gjort susen for mange. 

 

Venner du enda ikke kjenner

4H er fellesskap og 4H er venner du enda ikke har møtt. «Under åpen himmel» er en fin mulighet til å invitere venner, kjente, skolekamerater, samarbeidsorganisasjoner og andre som bor der du bor. Sammen kan dere skape fine og minnerike uteopplevelser. Kanskje har noen lyst til å bli bedre kjent med 4H? Kanskje får dere et nytt medlem i akkurat din 4H-klubb 

 

Kle deg i 4H

4H-dagen er dagen vi liker å kle oss i 4H. Ta på deg det du har av 4H-tøy; t-skjorter, lue, buff, etc. alt er kult. Vis at du er en stolt 4H-er!
#kleddi4h

 

Strandryddedag

Hvis dere sover dere ute ved en strand, kan dere avslutte «Under åpen himmel»-arrangementet med strandryddedagen, som er lørdag 4. mai. Strandryddedagen er en del av Strandryddeuka som starter mandag 29. april og varer frem til søndag 5. mai. Bli med! Meld på din ryddeaksjon her: Ryddeportalen

Ved å rydde ei strand viser vi miljøengasjement og bidrar til et renere og bedre nærmiljø.
Les mer om strandryddedagen.

 

Del gode opplevelser

Bruk fantasien og del fine og morsomme overnattingsbilder på Instagram og Facebook med #underåpenhimmel, #4HNorge, #vier4h #4hdagen og #kleddi4h.