Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Vervekonkurranse 2019

Vervekonkurranse 2019

I 4H er det sosialt, aktivt og morsomt. Kanskje du kjenner noen som burde bli med på moroa?

 

Er du 4H-er og verver minst tre nye medlemmer i løpet av året, kan du få en premie i posten, og er i tillegg med i trekningen av tre gavekort til en verdi av 700,- som kan brukes i nettbutikken vår eller på et valgfritt 4H-arrangement i 2020 (for eksempel leir). Jo flere medlemmer du verver, desto flere lodd får du i trekningen av gavekortene. I løpet av året vil det også bli publisert jevnlige oppdateringer på vervetoppen, der det er mulig å se hvem som har vervet flest nye medlemmer.

Slik får du vervepremie i posten:

  1. Verv minst tre nye 4H-medlemmer (gjelder ikkearrangementsmedlemskap). Husk! Disse må betale medlemskontingenten for å regnes som vervede.
  2. Send en e-post merket med «Vervepremie» til 4hnorge@4h.no med følgende opplysninger: Ditt navn og adresse, din alder og fullt navn på de du har vervet. Husk! De du har vervet ha betalt medlemskontingenten sin før du kan sende denne e-posten.

Slik deltar du i trekningen av gavekort:

  1. Du er automatisk med i trekningen av gavekort hvis du verver minst tre nye 4H-medlemmer (gjelder ikke arrangementsmedlemskap). Husk! Disse må ha betalt medlemskontingenten sin for å regnes som vervede.
  2. Du får ett lodd i trekningen per nye betalende medlem du verver – så jo flere du verver, desto større sjanse har du for å vinne gavekort.

Du kan verve nye medlemmer frem til 31. desember 2019. Vi trekker tre heldige vinnere i januar 2020.