Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Friluftshelt

Fra kurset i Skjold, mars 2019

Friluftshelt

Er du interessert i friluftsliv? Har du lyst å instruere andre? Nå er det nye muligheter for å blir friluftsheltinstruktør. Kurset starter med kick-off 30.8.-1.9.2019

Har din klubb lyst til å arrangere Friluftsheltkurs i 2020? Da er det mulighet til å sende 4H-ere på instruktøropplæring fra høsten. Friluftsheltene starter sin opplæring med kick-off helg for gamle og kommende instruktører helgen 30.august til 1.september. Kick-off gjennomføres på Østlandet med utgangspunkt i området rundt Gardermoen/Oslo. Det blir hengekøyecamp, god turmat og aktiviteter hele helgen. Etter denne helgen blir det samlinger samtidig med DAF-instruktør kurs.


Billigste reisemåte til kurset dekkes av 4H Norge og refunderes etter reiseregning. Husk å ta vare på alle kvitteringer.  All info om friluftshelt kick-off finner du HER!

Har du lyst å reise? Kontakt oss i 4H Rogaland og vi blir enig om det er din tur til å få delta. Påmelding skjer i medlemsregisteret ETTER avtale med 4H Rogaland.

Påmeldingsfrist: 18.08.2019- Del 1 Instruktørkurs for Friluftshelter 8.-10.11.19. Pris 500 kr per deltaker (hvert fylke kan sende 2 deltakere, dersom ledige plasser åpnes det for flere)

Har du spørsmål om friluftsheltkurs? Ta kontakt med silje.fossbraaten@4h.no.

Les mer i Knask nr 1 - om friluftsheltprosjektet