Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Velkommen til Senior og Alumnsprell 2019

Velkommen til Senior og Alumnsprell 2019

I år er Rogaland arrangør og samlinga skjer på Sola i september!

Helgen 13.-15.september 2019 inviteres seniorer og alumner fra hele Vestlandet til Senior og Alumnsprell på Sola i Rogaland. Dette arrangementet er for deg som er 15 år og eldre (altså født i 2004 og før). Det blir oppmøte fredag 13. september fra klokken 18.00 på Sande skole i Sola. Avreise søndag etter frokost, rydding og vasking.

Påmelding er nå åpnet og her er det første mann til mølla for å sikre seg den aktiviteten en ønsker seg lørdag!

Link til påmelding her


Litt praktisk info.....

Reise til/fra:

Sande skole ligger sentralt med direkte bussforbindelse til Sandnes, Stavanger og Stavanger lufthavn. Kommer du fra Stavanger tar du rute nr. 7, stoppet du da skal av på heter Sande skole. Kommer du fra Sandes tar du rute 42 og går av på Sola kulturhus. Fra flyplassen tar du også rute nr. 42 og går av på Fredtunvegen, vær oppmerksom på at du skal på den bussen som går til Sandes (ikke til Tananger, som også heter 42..). Adressen er Stemvegen 36, 4050 Sola.

Betaling:

Deltakeravgiften er på kr. 500, denne dekker overnatting, mat og reise til/fra aktivitetene. Reise til og fra senior- og alumnsprell må dere dekke selv. Noen av aktivitetene har egenandel, denne betales av hver enkelt på aktiviteten.

Påmelding:

Du kan melde deg på i medlemsregisteret. Det er bindende påmelding. Påmeldingen åpner 03.06.2019 og siste frist for å melde seg på er 10.08.2019

Mat:

Fredag kveld blir det servert middag. Lørdag morgen er det frokost, der du også har mulighet for å smøre niste til aktivitetene. For de som ønsker er det mulig kan man også kjøpe lunsj når man er ute på aktivitet. Lørdag kveld blir det også servert middag. På søndag blir det frokost før avreise.

Alle deltakere må hjelpe til med å lage mat, rydde og vaske. Lister med oversikt over når du skal hjelpe til vil bli hengt opp.

 

Pakkeliste:

 • Madrass
 • Sovepose
 • Toalettsaker
 • Toalettsaker og håndkle
 • Innesko
 • Klær etter været

 


Aktiviteter du kan velge mellom.....

Når du melder deg på i medlemsregisteret må du huske å velge en aktivitet til lørdag.

 • Shopping på Kvadrat

Et av Norges største kjøpesenter.

 

 • Bowling

Lucky Bowl Sandnes, 2 serier. Egenandel: kr. 170,- betales på aktiviteten av den enkelte

 

 • Vitenfabrikken

Her blir det visning i planetariet, ulike show og utforsking av de mange utstillingene. Flere av aktivitetene og verkstedene denne dagen vil handle om koding. Egenandel: kr 50,- betales på aktiviteten av den enkelte

 

 • Geocaching i nærområdet

Alt du trenger er å laste ned appen «geocaching». Her skal man finne forskjellige cacher/poster. De som er på denne aktivitet kan også ta turen innom Sola smaksfest som blir arrangert i Sola sentrum denne lørdagen, dersom de ønsker det.

 

 • GoKart

Stavanger Karting. Egenandel: kr. 235,- betales på aktiviteten av den enkelte


Kontaktperson for arrangementet er: Mari Aksdal Hermansen, tlf. 468 61 116 eller mail: leder.rogaland@4h.no

 

Hjertelig velkommen til Rogaland!