Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Er dere klare for å bli flere i klubben?

Er dere klare for å bli flere i klubben?

Årets andre vervekampanje er i hele september, og denne gangen er fokuset å få flere medlemmer i klubben.

Konkurranse under kampanjeperioden

Alle klubber som verver minst ett nytt betalende medlem i kampanjeperioden, er med i trekningen av våre helt nye t-skjorter til hele klubben! Hva venter dere på?

Gratis vervepakke

Alle klubber kan bestille en gratis vervepakke bestående av vervebrosjyrer, informasjonskort, verveblokk, klistremerker, plakater og 4H-karameller! Vervepakkene er tilgjengelige på bokmål og nynorsk. Husk at det også er mulig å bestille gratis informasjon om 4H på et annet språk (engelsk, polsk, arabisk, somali, tigrinja). Vervepakken og internasjonale brosjyrer bestilles i nettbutikken vår, og klubben betaler kun porto. Husk å logge inn som klubb når du bestiller for å se tilbudet!

Digital ressurspakke

Vi har laget en digital ressurspakke til dere, som vi håper alle klubber får nytte av. Der vil dere blant annet finne bilder og videoer som kan deles på sosiale medier under kampanjeperioden. Bildene og videoene er rettet mot både barn, unge og voksne i 4H. Del gjerne disse – la oss sammen farge nyhetsoppdateringen med bilder av engasjerte mennesker og kule 4H-aktiviteter!

NB! Når dere åpner ressurspakken for første gang, får dere opp et vindu med "Prøv Trello - det er gratis!". Dette vinduet kan dere bare trykke vekk - bak det finner dere alle ressursene dere kan laste ned og bruke fritt :)

Ranselpost

Her finner dere en mal til ranselpost. Teksten kan redigeres. Vi anbefaler å bruke denne i høst, samt følge opp ranselposten med et konkret arrangement (f.eks. grilling i gapahuken, snekring av fuglekasser, bakekveld). Dette for at de interesserte skal få se noen av aktivitetene man kan drive med i 4H. NB! Det er lov å bli med på noen møter før man blir medlem, men en fin tommelfingerregel er å melde inn de interesserte senest etter tredje oppmøte.

Vervetips til klubben

Trenger dere tips til hvordan klubben kan verve flere medlemmer? Vi har laget en egen sak om akkurat dette! Les alle våre vervetips her :)

«Vi har nok medlemmer, men trenger flere voksne i klubben!»

Nettsiden www.frivillig.no er et nyttig verktøy for å skaffe engasjerte voksne til klubben. Her kan man legge inn hva man ønsker frivillige til, f.eks. vurdering av 4H-prosjekter, arrangere fylkesleir, eller å være klubbrådgiver. Det ligger allerede noen slike oppdrag ute, så ta en titt og få inspirasjon av hverandre. Og husk: Det beste er å fortelle folk hvorfor DU er klubbrådgiver, og hva du får igjen for det!

 

Vi håper å se mange nye 4H-ere til høsten. Lykke til med vervekampanjen!