Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Kom deg ut-dagen 6. mars

Kom deg ut-dagen 6. mars

Også i år arrangerte TOT Kom deg ut-dagen på Trollsvann, det perfekte sted for å samle store og små til en deilig dag ute i frisk vinterluft. Totalt 440 besøkende var innom hytta!

Dagen startet med strålende sol og minus 6 grader, det ble noen skyer etter hvert, men det skremte heldigvis ikke folk fra å kommme.

Allerede klokken halv ni kom de første dugnadsarbeiderne til stua med løypeansvarlig og altmuligmann Kåre Johansen i spissen. Den trofaste gjengen fra seniorgruppa stod for salg av vafler og kaker inne i stua, hvor det var åpent for alle til å komme inn og varme seg.

Jeger og Fisk ved Jan Syvert Bråthen lærte barna ispilking. Men det var ikke lett å lure fisken! Her måtte ungene være tålmodige! Dessverre ingen fisk til tross for ny fristende agn, men den er der ute ett sted, må bare lure den til å bite på.

Ivar Rød hadde smørestand for de som ønsket tips til riktig smøring av ski og han hjalp skigåere med festesmøring på hardt underlag.

4H var også på plass med fire blide ungdommer som gjorde en kjempeinnsats med aktiviteter for barna. Her var det leik og aking og volleyball på ski ute på isen. Fra Barnas Turlag stilte to av våre dyktige mødre med egne barn og laget til leik i akebakken og på tunet sammen med 4H. Det var skikkelig full fart i bakken, og det ble mange sprett og rundkast!