Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Strålende jubileum!

Strålende jubileum!

- Dette ble bedre enn vi kunne håpet på, sa generalsekretær Trond Enger etter jubileumsarrangementet i Spikersuppa 4.mai.

- Mange besøkende, topp stemning, prominente gjester og godt vær. Jeg er veldig glad for at 4H bruker jubileumsdagen til å gi en gave. Det varmer ekstra på en så flott dag som denne, sa Trond Enger.

Opplevelsesrik dag
Lars August Lieng (12 år), leder i Marihønene 4H i Oslo, hadde en uvanlig opplevelsesrik dag i går. Dagen startet med innslag og intervju på God morgen, Norge (TV2) og avsluttet med at han var vertskap for H.K.H. Kronprins Haakon og ordfører Fabian Stang. - Det har vært en kjempemorsom dag. Jeg var spent på å møte Kronprinsen men det gikk veldig bra, sa Lars August før han måtte skynde seg for å være med på flere aktiviteter.

Like før Kronprinsen dro, skrøt han av Lars August. - Lars har vært en fin vert. Han fortalte meg om klubben sin og hvordan han har det i 4H. Og så passet han på at popkornet ikke ble brent, sa Kronprinsen med et glimt i øyet.

Stolt styreleder
Styreleder Kari Heggelund strålte om kapp med sola på 4H sin 75-årsdag. - I dag får vi vist fram mangfoldet i 4H. Mange flotte 4H-ere og besøkende er her i dag. Det har vært flott og variert underholdning på scenen og morsomme aktiviteter for store og små. Spesielt er det en stor glede for meg å kunne overrekke de første 22 brønnene til Plan, sa Kari Heggelund.