Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Konvallen 4H på overnattingstur til Damvann

Konvallen 4H på overnattingstur til Damvann

Da var tiden igjen inne for Konvallen til å dra på tur til Damvann. Dette er noe vi har gjennomført de siste årene, så vi ser derfor på dette som en vakent god tradisjon!

Da vi kom til Damvann, var alle sammen kjapt ut med å lesse av bilene. Og når jeg sier lesse, så mener jeg det. Når vi drar på tur, har vi nemlig ikke bare en koffert per pers, neida, vi har MINST fem! Det er jo ikke så rart det, når både fiskeutstyret, telter, sovepose, alt vi trenger av kniver, økser og tau, samt at vi ALLE regner med å plumpe minst en gang, og vi har derfor med rikelig av skift.

Noen tok båten over, mens andre valgte å ta beina fatt. Og da vi kom fram var vi ikke seine om å sette opp telta. Olav hadde med seg helt nytt militærtelt, men i og med at både han og resten av guttene våre er noen ordentlige barskinger, så skulle de selvfølgelig IKKE se på bruksanvisningen. Det hele endte med at de heller spurte Andrea (heller det enn bruksanvisning).

Årets Damvann tur, gikk igjen over alle forventninger. Vi fikk langt over ti fisk og vi grilla bål og koste vårs til sola kom opp. Så det er ikke rart at dette har blitt til en tradisjon.

Smil og vær glad!

Hilsen Styret