Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Begivenhetsrik 4H-helg for Aktiv 4H

Begivenhetsrik 4H-helg for Aktiv 4H

Det har vært en lang, begivenhetsrik, morsom og litt slitsom helg for medlemmer av Aktiv 4H.

Fredag reiste seks medlemmer til Aspirantleir på Melsom. Været var ikke helt som ønskelig, med litt/masse regn. Bilene ble fylt opp med lavvoer, mat, leker, soveposer, bord, kampingstoler, pavliong, klær og 4H-medlemmer med godt humør. Vel framme satte vi opp 2 lavvoer og pavliong på Tun 1. Så var det åpning med "bli kjent"-leker. Kvelden gikk med til å bli kjent med leiren og nye folk.

Lørdag var det aktiviteter. Ørjan og Joakim hadde valgt leiravis, Celine og Fride form og fantasi, Andrè og Kyrre snekring. Avisgutta intervjuet og fotograferte de andre aktivitene, og gav ut avisa på oppslagstavla senere på dagen. Jentene lagde fine lommebøker av melkekartonger. Snekkerne snekret lekehelikopter, krakk og serveringsbrett. Så var det bading, i kaldt vann, og middag.

Underholdningen på kvelden var det Glenn Vidar som driver med trylling. Morsomt! "Jeg tror jeg kunne gjort det samme," var en kommentar. Denne kvelden var alle trøtte etter masse aktivitet i fint solvær. Men vi sovnet ikke før sent, for vi må ha med alt som skjer.

Søndag måtte vi pakke og reise tidlig. For gutta har Olabil som prosjekt, og det var olabilløp hjemme. Kveldedagen arrangeres på Bygdetunet i samarbeid med nærmiljøutvalget (lag og foreninger i Kvelde). Det var Gudstjeneste med barnedåp først, underholdning av Jumping flees (sang og morro for barn), olabilløp, kiosk og guiding på tunet. Og siden vi hadde lagd to biler ville vi prøve oss i løpet. Gutta kjørte en tur hver og det gikk unna. Ti biler med seksten sjåfører stilte til start.

Ole Kristian og Tinereser ble nr. 3, og pappa Tore Farmen ble nr. 3 i Teamlederløpet. Juryprisen gikk til Ørjans bror Ole, en kommende 4H-er. Slitne, men fornøyde 4H-ere, fikk alle premie for å stille til start. Klubben hadde også en informsjonsstand. Der viser vi hva 4H er med bilder, informasjon, prosjekthefter og loddsalg. Vi solgte 55 lodd på 1,5 time.

En helg full av venner, moro, fart og spenning. Men godt det er 1 år til neste gang. Neste på 4H-programmet er Fylkesleir i Lunde for juniorer og seniorer fra onsdag 29. juni!