Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Global Dignity Day 2011

Global Dignity Day 2011

Global Dignity Day 2011

20. oktober deltar 4H Norge på Global Dignity Day. Du som er over 18 år kan melde deg som veileder!

Global Dignity Day arrangeres på over 160 norske videregående skoler. Elever fra alle landets fylker vil delta i markeringen av den internasjonale dagen for verdihget.

Dignity Day i over 20 land
I tillegg til Norge vil skoler i over 20 andre land markere dagen. Global Dignity Day er en dag hvor ungdom deler sine erfaringer og historier om verdighet, og som gir voksne mulighet til å engasjere seg i verdighetsbasert ledelse og i holdningsskapende ungdomsarbeid.

4H Norge deltar i samarbeid med flere store aktører
Gjennomføringen er et samarbeidsprosjekt mellom landets videregående skoler, Global Dignity Norge, Røde Kors, Frivillighet Norge, MOT, Idrettsforbundet, 4H, Mental Helse og Speideren.

verdibasert lederskap og engasjert ungdom
Global Dignity er et uavhengig, ideelt og politisk nøytralt initiativ etablert av bl.a. H.K.H. Kronprins Haakon. Visjonen til Global Dignity er å fremme verdighetsbasert lederskap og engasjere ungdom i betydningen av verdighet.

Veileder
Les mer om Global Dignity Day på deres nettsider. der finner du også informasjon om hva det innebærer å være veileder og informasjon om hvor du kan melde deg.
 
Global Dignity