Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Tilbakeblikk på sommeren 2011

Stortingspresidenten, Dag Terje Andersen, med seterjentene under åpningen av setersesongen 2011.

Tilbakeblikk på sommeren 2011

Vår egen seter, Nordgardsetra 4H-seter i Lardal, har nå avslutta sin 22. sesong, og dyra har reist hjem fra ”sommerferien”.

Denne sommeren har det vært en del dårlig helgevær, og dermed har besøkstallet vært noe lavere enn i fjor. På tross av været, som vi ikke får gjort noe med, har 60 ungdommer gjennomført en ukes seterkurs. Det har også vært omtrent 20 barn og voksne på ”mini-seterkurs” i helgene, i tillegg til at åtte 4H-ere fra en 4H-klubb i Numedal som var på kurs første helga etter åpninga.

Nordgardsetra er Vestfolds eneste seter i drift, og det er mange som setter pris på at 4H Vestfold viderefører setertradisjonen i Vestfold. Nå skal denne sesongen evalueres, og så er forberedelsene i gang for neste år.

De som vil være med på seterkurs i 2012, bør tenke på dette allerede nå, og sette av plass på årsprogrammet. Det vil også bli anledning for familier og grupper til å leie seg inn på setra ei helg og delta i det en ønsker av dyrestell og annet som hører seterlivet til. Vi gleder oss til neste sommer!