Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Nominer kandidater til Frivillighetsprisen!

Nominer kandidater til Frivillighetsprisen!

Kjenner du en person, lokal forening eller en gruppe som du synes fortjener Frivillighetsprisen? Nominer din kandidat innen 15. september!

Hvert år rundt den internasjonale Frivillighetsdagen 5. desember deles Frivillighetsprisen ut til en initiativrik person, lokal forening eller en gruppe som har gjort en bemerkelsesverdig innsats for samfunnet rundt seg. Prisen administreres av Frivillighet Norge, og deles ut direkte på TV2 God Morgen Norge.

Jakten på mottakeren av Frivillighetsprisen 2011 har startet, og Frivillighet Norge oppfordrer alle til å nominere kandidater til årets pris. Kllikk deg inn på nettsiden www.frivillighetsprisen.no og nominer din kandidat innen 15. september.

I 2010 gikk prisen til Anne Semb fra Kvæfjord i Troms. Den ble overrakt av kulturminister Anniken Huitfeldt og statsminister Jens Stoltenberg direkte på TV2 God Morgen Norge. TV2 God Morgen Norge samarbeider også i år med Frivillighet Norge om Frivillighetsprisen, og vil i løpet av høsten presentere kandidater til årets pris.