Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
4Hs første kløvermedlemmer

4Hs første kløvermedlemmer

53 barn i alderen 4-10 år fra Aust-Agder ble 4Hs første kløvermedlemmer. Barna som besøkte familiearrangementet ”Gøy på landet” på Hove fikk en smak av livet på landet og delta på mange morsomme 4H-aktiviteter. Generalsekretær Trond Enger var stålende fornøyd med at 4H nå har fått sine første kløvermedlemmer.

- Vi er glade for at vi endelig kan tilby medlemskap også til de yngste barna. Barn i denne aldersgruppen har til nå hatt muligheten til å bli kjent med 4H gjennom ulike arrangement, men det er først nå de også kan bli medlemmer i organisasjonen, sier Trond Enger.

Kløvermedlemskap er et nytt 4H-medlemskap for barn i alderen 4-10 år. – Et slikt medlemskap vil ikke inkludere prosjektarbeid, leirtilbud eller loddsalg. Kløvermedlemmene skal heller ikke delta på ordinære klubbaktiviteter. De vil derimot få tilsendt medlemsblad med forslag til aktiviteter som medlemmene kan utføre hjemme og informasjon om arrangement rundt om i hele Norge i regi av 4H og 4H-gårder. Vårt mål er at kløvermedlemmene skal bli ordinære 4H-medlemmer når de fyller 10 år, avslutter Enger.

Dårlig vær førte til færre besøkende enn vanlig på årets Gøy på landet, som for øvrig feiret 25-års jubileums i går. Men for de vel 800 som besøkte arrangementet ble det en spennende og innholdsrik dag.

Agderposten: redaksjonell artikkel med bildeserie fra Gøy på landet.


Bildeserie: Gøy på landet. Foto: 4H Aust-Agder.