Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Trivselsagent-samling på 4H-hytta

Trivselsagent-samling på 4H-hytta

23. til 25. september hadde trivselsagentene sin siste samling på 4H-hytta i Storås. Anne Pernille og jeg møtte opp til planlagt tid.

Vi startet med å pakke ut all maten, og ordne til i hytta, før vi satte igang med helgens første lek; pakkelek. Alle hadde tatt med to gaver hver, så var det bare å begynne å konkurrere om hvem som skulle få hvilke gaver. Det ble en hard, men morsom kamp, og alle så ut til å bli fornøyde. Utover kvelden hadde Mia klemmekurs med oss, så nå kan vi endelig kalle oss klemmeterapauter! Så om noen trenger en klem, vet dere hvem dere skal spørre!

Det ble mye snakking utover kvelden, så det ble sent før alle fikk lagt seg i soveposene sine. Men når alle med det første fikk sagt det de hadde å si, ble det fort stille.

Lørdagen ble det mye leking og moro, men vi gikk også gjennom monolog og vi fikk alle til å dumme seg litt ut! Utover ettermiddagen gikk vi på en 'liten' tur. Vi gikk nesten èn mil for å komme oss til Fjellvang, der vi skulle se på BU-tevlingene. Mia synes hun hadde blitt lurt av Susann, som hadde sagt det ikke var så langt, så hun planla og haike hjem, men vi fikk en av dem på BU-tevlingen til å kjøre oss tilbake til Storås. Når det begynte å bli mørkt gikk det opp for oss at hvis vi hadde gått hjem, hadde vi ikke vært tilbake før sent på kvelden. Der satt vi og spilte spill, med mage full av taco, men det hadde ikke vært sånn om vi måtte gått tilbake til Storås igjen. Årets gjeng trivselsagenter er veldig flinke til å prate bort tiden, så det ble sent før vi la oss den siste natten også.

Siste dagen som trivselsagent jobbet vi med oppgaveheftene våre, og skrev ned mål for livene våre. Vi skulle skrive dem for oss selv, men jeg kan tenke meg det ble veldig mye forskjellige mål hos alle sammen. På slutten måtte alle ta i et tak så hytten ble ren og fin etter helgen, så andre kan komme og leie en ren 4H-hytte senere.

Tiden var inne for å si hadet til alle trivselsagentene. Vi kommer jo mest sannsynlig til å møtes igjen på forskjellige 4H-arrangementer, men uansett. Vi har vært en fin gjeng som har hatt mye moro sammen, og det har blitt mange interne vitser i gruppa.

Jeg kommer til å savne alt som har med den gjengen å gjøre, men jeg får tenke tilbake på de gode minnene!