Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Fylkesleir på Golbanen i Sande

Fylkesleir på Golbanen i Sande

Fylkesleiren for Vestfold, Telemark og Buskerud er nå vel overstått! Det var en fin leir med mye moro!

27. Juni til 1. Juli var det duket for fylkesleir for Vestfold, Buskerud og Telemark. Det var ca 250 deltakere og arrangørklubbene og leirkomiteen hadde lagt til rette for en fantastisk leir midt på golfbanen!

Åpningen av leiren fant sted på scenen på Onsdag og her fikk vi besøk av både ordfører, fylkesstyreleder og styreleder i golfklubben. I tillegg kom Third Season og Tikepukong og spilte for oss!

 

På Tordag var det klart for tevlingsdag med BU. Her var det mange morsomme aktiviteter og konkurranser av forskjellige slag i regi av BU medlemmer og Trivselsagenter.

   

På Fredag ble det arrangert hinderløypekonkurranse og innledende runder i volleyballturnering. Det regnet en del, men det stoppet ikke 4H'erne som var klare for å vinne! På kvelden var det klart for Golf-fest i miljøtorget med grønne golf-"drinker", konkurranser og kåring av beste kostyme.

 

På Lørdag var det mange fagaktiviteter å velge mellom og deltakerne dro til fjern og nær for å være med på dette.

I VIGGA's miljøtorg var det underholdning fra tuna på Lørdag med mange gode innslag. VIGGA tro også til med 4H dansen. Utover kvelden og natta ble det mye dansing og hæla i taket og det var ikke alle som var klare for å legge seg når klokka ble tre.

 

 

Søndag. Siste dag! I dag kunne foreldre og venner komme på besøk for å se hvordan det var på leiren; det var finaler i volleyball og mye annet moro. Etter 5 fine dager på leir med både regn og sol var noen klare for å dra hjem, mens andre ikke var helt klare for det. Innen klokken 15.00 var de fleste dratt og det eneste som gjensto var nedrigging av leirområdet.

Takk til leirkomite, dugnadshjelp, Kvikk, Gøy og Kjeldås for en bra leir! Vi gleder oss allerede til neste års leir som blir arrangert i Telemark!