Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Studietur til Gambia

Studietur til Gambia

Det blir en pangstart på året for de 14 4H-erne som får oppleve Gambia på nært hold. Opplevelser og minner for livet skapes i løpet av en slik reise.

Med styreleder Kari Heggelund og internasjonal konsulent Marie Omland Stenstadvold i spissen er de øvrige i reisegruppa, bestående av 4H-ere, alumner, ansatte og tillitsvalgte, i gode hender under det 14 dager lange oppholdet.

Delegasjonen reiste til Gambia 1. januar. 4H-erne vil først være noen dager ved kysten for å bli vant til klimaet. Deretter tilbringer de omtrent ei uke inne i landet der de møter flere Gambiske 4H-klubber og får oppleve gambisk dagligliv. På slutten av oppholdet skal de igjen være noen dager ved kysten, både for å fordøye inntrykkene og for å forberede hjemreisen.

Siden 1994 har 4H Norge arrangert studietur annen hvert år til Gambia. Erfaringene er gode og målet er at 4H Norge og 4H Gambia utveksler erfaringer og lærer av hverandre. 4H-erne som deltar får oppleve 4H i et annet land, i en litt annen verden. Samarbeidet mellom 4H Gambia og 4H Norge har vart helt siden oppstarten av 4H Gambia i 1987. Det har vært ulike former for utveksling mellom de to 4H-organisasjonene.