Gå rett til innhold
Du er her: 4H Norge // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Få 10.000 kroner til klubben din

Få 10.000 kroner til klubben din

Ved Lotto-trekningene 8. og 15. mai, samt Viking Lotto-trekningene 5. og 12. mai, er det muligheter for grasrotmottakere å få 10.000 kroner. Skaff klubben din flere grasrotgivere!

Lokale Lottohelter
Ved de nevnte trekningene blir til sammen 40 heldige spillere 10.000,- kroner rikere. I tillegg blir det for hver av disse 40 vinnerne delt ut kroner 10.000,- til det laget eller foreningen denne Lottohelten har valgt å gi sin grasrotandel til.

Hva er grasrotandelen?
Helt siden Norsk Tipping ble startet har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir spillerne selv mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Spillerne velger hvilket lag eller forening de vil gi sin grasrotandel til. Disse lagene eller foreningene vil motta 5 % av det spilleren spiller for. Om en spiller spiller for 100,- kroner, vil grasrotmottakeren motta 5 kroner. Spillerens innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke bli redusert.

Hvordan skaffe klubben grasrotgivere?
Mange 4H-klubber har allerede registrert seg som grasrotmottaker, men det er fremdeles mange som ikke har. Registrer klubben din nå – dere har ingenting å tape. For at klubben din skal kunne bli grasrotmottaker må den registreres i Frivillighetsregisteret og oppfylle kravene til grasrotmottaker.

Når klubben er registrert er det bare å sette i gang vervekampanjen. Er klubben din registrert kan du søke den opp på Grasrotandelens webside. På Grasrotandelens webside kan du dessuten lage vervekort og vervebrev. Her er det ingenting å tape, men alt å vinne – så sett i gang vervingen. Hva med å sende ut informasjon til alle klubbens foreldre? Hva med å verve grasrotgivere på den lokale tippekiosken? Hva med å legge ut informasjon på klubbens webside om at dere er registrert som grasrotmottakere? Fortsatt er det nesten 70 % av alle spillere som ikke har registrert sin grasrotandel.