Du er her: 4H Norge // Vestfold // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Klemmekurs for BTV-regionens Trivselsagenter

Klemmekurs for BTV-regionens Trivselsagenter

Helgen 31. mai - 2. juni var Trivselsagenten i BTV-regionen i Svarstad på Klemmekurs

21 av trivselsagentene fra både Vestfold, Buskerud og Telemark, ankom Åsly lokale i Vestfold. Da vi kom, lempet vi bagasjen inn og pakka ut. Litt senere reiste alle ut og grillet pølser og hamburgere. Senere utover kvelden ble det leking, bordtennis, billiard, og stor filosofering fra alt mellom himmel og jord. Det ble en sein kveld med masse musikk, latter og moro.

Vi startet lørdagen med vekking rundt 12 tiden og frokost rundt 1. Etter en god frokost og en liten pause, var det på tide med kursstart rundt samlet bord. Det ble høytlesning av frivillige og de ble premiert med karameller. Det ble igjen tid for en pause etter mye høytlesning fra teoriheftet. Pausen ble brukt til faglig leking. Litt ut på dagen var det på tide å lære klemmene vi kunne få på eksamen dagen etter.

 

Vi fikk en oppgave der vi skulle prøve å inkludere lille Ole som var på leir for første gang.

To trivselsagenter som prøver å inkludere "Ole"

I 6 tiden var det klart for pizza ute i solen. Etter middagen og en intens pakkelek, var det mulighet til å gjøre hva man ville. Det ble mye musikk og spill rundt biljardbordet. Det var stille i rundt halv seks tiden da de siste kom inn.

Vi våkna rundt 10-11 tiden på søndagen, og starta med frokost så fort folk hadde stått opp. Så begynte vi å rydde, mens instruktørene gjorde klart til klemmeeksamen. Rundt kl: 12 gikk vi ut og starta eksamenen, og det gikk ut på å svare på et spørsmål og klare en klem. Alle deltagerne klarte eksamen og bestod. Så hadde vi bare igjen å vaske og rydde lokalet.

Vi sier da takk for oss og lånet av Åsly lokalet. Alle gleder seg til å møtes igjen på Aspirantleir.