Du er her: 4H Norge // Vestfold // Aktuelt // Aktuelt
Del/bokmerk
Velkommen til Fylkesleir

Velkommen til Fylkesleir

I år blir fylkesleir for Vestfold og Telemark arrangert av de 3 klubbene Lerka 4H i Hof, Flittig 4H i Andebu og Hjelpsom 4H i Vivestad. Leiren arrangeres på Sagatun i Vivestad

Hver dag er det temadag i ekte 4H stil. Vi har KLART HODE DAG, VARMT HJERTE DAG, FLINKE HENDER DAG og GOD HELSE DAG. Vi avslutter med resultatet som er FLOTT UNGDOM DAG

FAGAKTIVITETER 2018  

KLATRING INNE OG UTE

Når du toppen!? Vi tilbyr actionfylte dager i utfordrende klatrevegger både ute og inne. Kvalifiserte instruktører står for sikkerheten og opplæringen, det eneste du trenger å ta med deg er gymtøy til inne og utebruk, og en god porsjon mot. Egenandel kr. 100.

FOTO MED MOBIL OG LEIRAVIS

De fleste har alltid med seg mobilen sin, så hva kan vel være bedre enn å lære å ta skikkelig gode bilder med den!? På fredagen blir det et kurs i hvordan man tar og redigerer bilder med mobilen. På lørdagen skal dere bruke bildene dere tar på leirområdet på fredagen, til å lage leiravis! Leiravisen blir som et minne som alle deltagerne får med seg hjem.

FRILUFTSLIV OG SKYTING

På fredagen blir det en dag med friluftsliv, retta inn mot jakt. Det blir bålfyring, sporing og utnyttelse av ressursene i naturen. Lørdag er det Holmestrand skytterlag som tar dere med på skytebanen sin.

VOLLEYBALL

To aktive dager med gode instruktører i alle 4H-eres favorittsport, volleyball.

BLOMSTERDEKORASJON OG SCRAPBOOKING

Slipp kreativiteten fri! På fredag vil dere få et kurs i blomsterdekorasjon av norgesmester Une Bergan-Haavik. På lørdag blir det scrapbooking med uendelige muligheter. Her er det bare kreativiteten som setter grensene. Egenandel kr. 150.

SY DIN EGEN 4H VESTFOLD BUKSE

To dagers aktivitet hvor du får muligheten til å sy din egen versjon av den populære 4H-buksa. Veldig begrenset antall plasser, 8 stk. Førstemann til mølla! Egenandel kr. 550

LAG DIN EGEN OLABIL

Dette er en aktivitet som går over to dager, hvor du får muligheten til å bygge din helt egen olabil som naturligvis også skal testes i et lite olabilløp mot slutten av leiren. Egenandel på kr. 500. Utstyr: Hjelm, hansker, kjeledress/boblebukse- jakke

MAT PÅ BÅL OG BAKST I BAKEROVN

Lær å lage og tilberede mat på gammelt vis! Vi fyrer i både bakerovn og bål, vær kledd for en dag ute og forberedt på å spise masse god mat.

LINEDANCE OG SWINGKURS

To aktive dager med dans og moro. På fredag blir det opplæring i linedance, selveste 4H-dansen. På lørdag skal det swinges! Her er det ikke nødvendig med noen forkunnskaper, du lærer alt du trenger på kurset.

KANOTUR OG FISKING

Prøv fiskelykken i Bergsvannet i Eidsfoss! Lokale fiskere tar dere med på kanotur og viser dere de aller beste fiskeplassene. Ta med godkjent redningsvest og eget fiskeutstyr.

FRILUFTSLIV OG FELLE- OG FANGSTTEKNIKK

På fredagen blir det en dag med friluftsliv, retta inn mot jakt. Det blir bålfyring, sporing og utnyttelse av ressursene i naturen. Lørdag blir det en innføring i bruk av feller og andre fangstteknikker.

TEGNESPRÅK

Bli med Vilde fra Norske Talenter og lær tegnspråk. Du vil lære kunsten å kommunisere uten ord på en gøyal måte.

 

«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»           

Fagaktivitetene velger du når du melder deg på via 4Hs medlemsregister. Her er det ”første mann til mølla” som gjelder, altså jo tidligere du melder deg på jo større sjanse for å få den aktiviteten du vi ha. Når aktiviteten er full, er det ikke mulig å melde seg på den aktiviteten lenger, og du må velge noe annet! Velg en aktivitet.

 

TORSDAG - AKTIVITETSDAG

Torsdag er det aktivitetsdag for alle på leirområde slik at alle kan å bli kjent med hverandre. Innledende runder på volleyball og tautrekking starter.  Det er tur opp til Lønskollen etter middag, hvor en har en flott utsikt over Vivestad og leirområde. Viktig å ta med gode sko til turen.

 

PÅMELDING TIL FYLKESLEIR 27. JUNI – 1.JULI 2018

www.4h.no i medlemsregisteret.

Påmeldingen åpner 25. april. PÅMELDING ER BINDENDE!!

Leirkontingent: kr 1400 pr. deltager. 

Påmeldingsfrist: 1. juni 2018

Ved påmelding etter 1. juni økes leiravgiften til 1600,-

 

Har dere spørsmål om leiren kontakt:

4H Vestfold anita.nilsen@4h.no eller ring på tlf 934 23 192

 

VELKOMMEN